About

about

Wie ben ik?

Ik ben Brenda (Brekelmans) enthousiast, open, direct en doortastend. Als moeder van 4 kinderen zit plannen en organiseren mij in het bloed. Daarom was het voor mij een logische stap om te starten met VAibe.

Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben in uiteenlopende vakgebieden o.a. makelaardij/vastgoed, onderwijs en de automotive is voor mij het moment gekomen om als Virtual Assistant te starten. Mijn CV kan je vinden op mijn LinkedIn pagina

Ik zie het als een uitdaging om andere ondernemers te ondersteunen en taken uit handen te nemen zodat zij zich kunnen richten op hun core business. Ik verdiep mij graag in jouw organisatie en opdracht en denk graag met je mee.

In principe werk ik vanuit mijn home office waardoor ik niet regio gebonden ben. Hierdoor kan ik iedereen in het land ondersteunen.

Maar uiteraard is werken op locatie ook bespreekbaar. Ons contact kan totaal virtueel verlopen maar is er behoefte aan face-to-face contact dan is dat ook zeker mogelijk. Een goede samenwerking staat voorop.
Het is fijn om te weten met wie je samenwerkt echter is het niet noodzakelijk voor een goede werkrelatie.

Nieuwsgierig geworden wat ik zou kunnen betekenen? Graag verwijs ik je hiervoor naar de volgende pagina of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ook werkzaamheden die wellicht niet direct genoemd staan zijn bespreekbaar.

Ik hoor graag van je en kan niet wachten om aan de slag te gaan!