Online Business Manager

Weer dat gevoel van vrijheid ervaren?

Het idee dat je het overzicht verliest en tijd te kort komt?

Als Online Business Manager ben ik jouw strategisch sparringpartner, het extra paar ogen binnen jouw bedrijf. Samen werken wij aan jouw bedrijf.

Ik neem de dagelijkse planning en organisatie uit handen.
Breng mensen en middelen (virtueel) bij elkaar. En zorg daarbij voor focus en overzicht.

Denk mee over en implementeer de strategische plannen.

Dit alles zodat jij weer tijd en overzicht krijgt om je te richten op andere onderdelen binnen het bedrijf. Weer dat gevoel van vrijheid ervaart waarvoor je ondernemer bent geworden.

strategisch sparringpartner

Als Online Business Manager

  • denk ik mee op strategisch en management niveau
  • stuur ik het team aan
  • geef je een (virtuele) schop onder je kont indien nodig
  • zorg dat jouw bedrijf draait zonder jouw dagelijkse aansturing
  • denk mee over en implementeer processen
  • brainstormen wij samen geregeld om de koers van je bedrijf te bepalen en waar nodig bij te sturen

Hierdoor kan jij weer werken aan i.p.v. in je bedrijf.

Ervaar je weer dat gevoel van vrijheid waarvoor je ondernemer bent geworden.

Wil je meer lezen over mijn diensten als (Online) business manager check gerust ook www.ringgraafbusinessmanagement.nl

What they say!

Brenda en ik hebben intensief samengewerkt tijdens de opbouw van onze nieuwe B.V. En de ontwikkeling en implementatie van een nieuwe website. We hebben onder grote tijdsdruk gewerkt aan: het bepalen van doelen, het vaststellen van processen, het schrijven en ontwerpen van social media posts, website teksten en werkinstructies. Ik ben a-technisch, maar dat is voor Brenda geen probleem. Zij vangt alle technische zaken voor mij op en voert deze uit, waardoor ik mij kan focussen op het werken AAN mijn bedrijf  i.p.v. IN mijn bedrijf.

Brenda is sterk in het overbrengen van informatie en kan zich goed in andere verplaatsen. Zij is erg goed in haar werkzaamheden en steekt met kop en schouders boven andere uit. Brenda weet ook erg goed verschillende partijen samen te brengen en deze als een goed geoliede machine samen te laten werken. Ook al was Brenda onbekend met de inhoud van de wereld rondom de geboortezorg, zij heeft zich in de materie verdiept en zich deze snel eigen gemaakt.

 Het halen van deadlines is voor haar geen probleem. Dankzij Brenda kan ik me bezighouden met de zaken die ik leuk vind en de rest met een gerust hart aan haar over laten.

 Zij is een aanrader voor iedereen die een zeer professionele Online Business Manager zoekt.

Diana de Koning
www.becauseucare.nl

Wat levert het op?

  • je ervaart weer dat gevoel van vrijheid
  • hebt een objectieve sparringpartner
  • hebt tijd om aan i.p.v. in je bedrijf te werken
  • krijgt weer ruimte om je te focussen
Virtueel Assistent

Prijzen

VAibe

Neem contact op

Wil je meer weten, kennismaken en/of kijken wij een match zijn? Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Bellen of appen mag uiteraard ook 071-2070022.

8 + 1 =

KvK 73219681 | BTW-nr NL001981522B19

Achthovenerweg 51e | 2351 AX Leiderdorp

071 207 00 22