BLOG

op deze pagina lees je meer over mijn leven als VA en deel ik tips & tricks

FREE HUGS

23 mei 2019 mocht ik meewerken aan een mooi en bijzonder experiment. Wat komen er soms  totaal onverwachts mooie dingen op je pad.

Nathalie deelt free hugs uit… geblinddoekt!

Iets wat ik zelf nooit zou durven. En wat je zeker aan het denken zet terwijl je staat te filmen. Je staat aan de zijlijn maar maakt het door de lens toch heel bewust en intens mee.

Zo bijzonder hoe zij zich zo open, puur en kwetsbaar durft op te stellen. Zo liefdevol. Daar kan iedereen wat van leren. Ik ook!

En de voorbijgangers… geen reactie, twijfel, een knuffel of zelfs alsof het de gewoonste zaak van de wereld is dat je even met een geblinddoekte onbekende knuffelt. Mooi om die interactie te mogen aanschouwen.

Om hier deel vanuit te mogen maken gaf mij zo’n mooi en liefdevol gevoel!

Wat het, voor mij, extra bijzonder maakt is dat Nathalie en ik elkaar 32 jaar niet hebben gezien. Maar het voelde zo vertrouwd en natuurlijk. Een mooie en speciale manier om elkaar weer te zien.

Lief lagere schoolvriendinnetje… ik ben trots op je!!”

Het filmpje is net ge-edit, wij beleven allemaal de dag weer opnieuw. Maar ook zo leuk om het nu te kunnen delen.

Alleen jammer dat ik zelf ook in beeld kom… nog wel gefilmd door mijn eigen camera. Maar aan het eind van de dag moesten wij even testen of ze het door zou hebben dat ze een knuffel van een bekende kreeg. Mijn reactie spreekt boekdelen 😉