About us

Als je mij zou vragen om mezelf in 5 woorden te beschrijven dan zou dat zijn:

  • open
  • eerlijk
  • to-the-point
  • persoonlijk
  • betrokken

Dit is wie ik ben en ook hoe ik als ondernemer ben. Ze zeggen wel eens ‘what you see, is what you get’ , dat is zeker op mij van toepassing.

Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben in uiteenlopende bedrijven en diverse functies was het moment daar om mijn bijzondere loopbaan samen te laten komen binnen VAibe.

Daarbij krijg ik heel veel energie van samenwerken met diverse ondernemers en het snelle schakelen wat dat vergt. En wie wil dat nou niet krijgen van zijn werk.

Daarnaast, maar zeker niet minder belangrijk, ben ik moeder van mijn bende van 4. Wij wonen heerlijk, samen met mijn vriend en zijn 3 kinderen, op de boerderij, landelijk maar toch dichtbij de stad.

En opeens was er nog een droom die uitkwam www.boerderijringgraafcozyliving.nl een webshop in lifestyle en wonen.

Gelukkig zit plannen en organiseren mij in het bloed om dit alles te kunnen combineren en aan te sturen.

VAibe

Neem contact op

Wil je meer weten, kennismaken en/of kijken wij een match zijn? Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Bellen of appen mag uiteraard ook 071-2070022.

14 + 11 =

What they say!

Because u Care

 

Brenda en ik hebben intensief samengewerkt tijdens de opbouw van onze nieuwe B.V. En de ontwikkeling en implementatie van een nieuwe website. We hebben onder grote tijdsdruk gewerkt aan: het bepalen van doelen, het vaststellen van processen, het schrijven en ontwerpen van social media posts, website teksten en werkinstructies. Ik ben a-technisch, maar dat is voor Brenda geen probleem. Zij vangt alle technische zaken voor mij op en voert deze uit, waardoor ik mij kan focussen op het werken AAN mijn bedrijf  i.p.v. IN mijn bedrijf.

Brenda is sterk in het overbrengen van informatie en kan zich goed in andere verplaatsen. Zij is erg goed in haar werkzaamheden en steekt met kop en schouders boven andere uit. Brenda weet ook erg goed verschillende partijen samen te brengen en deze als een goed geoliede machine samen te laten werken. Ook al was Brenda onbekend met de inhoud van de wereld rondom de geboortezorg, zij heeft zich in de materie verdiept en zich deze snel eigen gemaakt. Het halen van deadlines is voor haar geen probleem. Dankzij Brenda kan ik me bezighouden met de zaken die ik leuk vind en de rest met een gerust hart aan haar over laten.

Zij is een aanrader voor iedereen die een zeer professionele Online Business Manager zoekt.

Diana de Koning
www.becauseucare.nl

HWC Geboortezorg

 

 

Brenda steekt met kop en schouders uit boven alle VA’s (Virtueel Assistent) waar ik tot nu toe mee gewerkt heb.

Zelfstandig en adequaat brengt ze structuur in de marketing en communicatie en vele andere ondersteunende werkzaamheden voor mijn bedrijf. Alles gaat uitstekend, zelfstandig, zonder dat ik ernaar om hoef te kijken.

Werken met Brenda is uiterst prettig en geeft rust en structuur in mijn bedrijf. Werken met haar kan ik dan ook iedereen aanbevelen.

Paul Bakker
www.hwcgeboortezorg.nl

 

KvK 73219681 | BTW-nr NL001981522B19

Van Speykstraat 76 | 2315 TW LEIDEN

071 207 00 22